Надаємо послуги суперниці на годину

Відразу необхідно навести декілька прикладів з коментарями, для того, щоб зручніше можна було б розуміти дану ідею.

Наприклад, зустрічається з хлопцем дівчина і хоче його перевірити. Всім відомо, що велика кількість дівчат, у віці 25 років і більше, у всякому молодій людині, з якими у них є відносини, бачать потенційного чоловіка. Але в заміжжі і такому важливому виборі помилятися, природно, не хочуть. Зрозуміло, можна, як це роблять практично всі, з ним прожити пару років і потроху його впізнавати.Вступати можна і більше необачно або навіть нерозумно, просячи своїх подружок «позадиратися» до свого молодій людині, але в 90% випадків з 100%, хлопець розкриває задум і від «істерички» може просто піти. Не рідко йдуть саме до однієї з цих «подружок».

У таких випадках можна також замовляти послуги детективів, де в найкоротші терміни дівчата-фахівці з'ясовують всі про вашого хлопця. Де працює, де обідає, де живе і т. п. Такі спеціалістки також можуть спробувати дізнатися, наскільки вірний хлопець — встановивши за ним стеження, або спеціально його спровокувавши.

Безумовно, є детективи і приватні, але в даному випадку більше підходять саме психологи, так як з'ясувати, як живе потенційний наречений мало, адже простий стеженням не обійтися, коли необхідно прояснити ймовірність його зради. Аналогічним чином, можна прояснити обстановку з вірністю дівчини.

Споживачами даних послуг є ділові господа і дами, для яких гроші не є принциповим питанням, але, при цьому, не вистачає вільного часу, а влаштувати особисте щастя дуже хочеться і є бажання випробувати майбутню половину, щоб пізніше не повертатися до старої істини «їй (йому) необхідні тільки мої гроші».

З іншого боку можна вдатися до флірту на замовлення або замовити «суперницю».

Багато пар благополучно і щасливо живуть разом і подібні вищевказані послуги їм не потрібні. Але, щоб освіжити пристрасті, які пройшли, необхідно щось робити. Багато щасливі шлюби приблизно так і руйнуються. Часу мало, справ багато, ходити по психологам ще можна знайти, а от на «розвіятися» зовсім не вистачає. І в даних ситуаціях приходить на допомогу послуги «суперниці».

Тут все банально. Послуга оплачується і в правильний час, коли в людному місці дружина і чоловік поруч, до чоловіка посилають ефектну дівчину (співробітницю відповідного агентства), яка повинна завести невинну розмову. Пізніше дружині чоловік пояснить, що дівчина є його колишньою однокурсницею, в нашому місті перший раз та цікавилася, яким чином можна дістатися до певного місця. При цьому, вона запрошувала десь разом посидіти, так як він їй дуже сподобався (мається на увазі чоловік), але пролунала відмова. І т. д. Існує маса варіантів розвитку подій.Таким чином, в дружині викликається природна ревнощі і відчуття гордості за те, що чоловік у неї навіть в думках їй не змінює. Таким чином, на кілька місяців почуття знайдуть колишню молодість і свіжість. Аналогічним чином можна викликати емоції і у сильної статі.

Зрозуміло, не варто згадувати, що такі послуги коштують дорого. Але, незважаючи на їх вартість, вони користуються популярністю, тому що емоції є у всіх нас. До того ж, все більша кількість людей виходять на середній рівень достатку і можуть містити коханої людини, звичайно ж, з'ясувавши спочатку щирість почуттів. В цьому і допомагають агентства, що надають послуги на подобі вищевказаних історій.

До того ж, щоб без діла не сидіти, такі агентства можуть також займатися організацією першокласних романтичних побачень і сюрпризів. У цьому випадку, приватні детективи вашого агентства зберуть всю необхідну інформацію, а психологи складуть відмінний сценарій сюрпризу (романтичного вечора).

З точки зору витрат — вони мінімальні – правильна реклама, офіс та юридичне оформлення. З усіма іншими — юристами, психологами, акторами, детективами, шоферами і т. д. домовляються, зазвичай, після передоплати клієнта.