Заробляємо на домашній кухні

І так найскладніше завдання в цьому бізнесі – це знайти відповідний споживчий ринок. Адже все буде залежати від того, яку продукцію ви хочете виготовляти, будуть це джеми або приправи, або навіть консерви. Не дивлячись на те, що така ??їжа є в будь-яких магазинах, але у них немає нічого подібного вашої продукції. Вона підійде всім справжнім гурманам, адже вся продукція буде виготовлятися виключно з чистих продуктів.

Цілком імовірно, що ви вже познайомилися з власником магазину у вашому регіоні натуральної їжі. Це здорово. Якщо ви знаєте про такому магазині і знаєте власника — це досить добре, ви можете розповісти йому про ваш проект і подивитися, що він думає про це.

Особисто, ми радимо Вам трохи почекати, щоб був вже зразок готового продукту на руках, щоб можна було дати підприємцю на пробу і оцінити смак вашого чудового варення з дикої ожини або будь-якого іншого.

Хлібобулочні вироби: торти, пироги, хліб, печиво, всі вони по-різному обробляються на основі продуктів, джемів, ними можна по-справжньому ласувати, коли вони свіжі. Це буде найбільшим «китом» ваших продажів. Навіть якщо у вас є морозильна камера, що дасть можливість спекти наперед, але ви ризикуєте залишитися без чудового приємного запаху, щойно спеченої хлібної скоринки, а адже це найважливіша складова.

І тут, я пропоную вам поглянути на можливі ринки, перш ніж почати: місцеві власники ресторанів, кафе, гастрономічні, бакалія, спеціалізовані магазини харчування, магазини здорової їжі.

З іншого боку, багато жінок створили прибутковий бізнес домашньої кухні, проста випічка індивідуальними замовленнями, тобто спеціальні тістечка і торти. Ви можете і собі знайти кілька клієнтів, які проявлять інтерес до вашої випічці.

З самого початку, будете продавати оптом магазинах, які потім будуть продавати цю продукцію роздрібною торгівлею.

Якщо ви все-таки вирішили займатися таким бізнесом, в першу чергу повинні задати собі такі питання:

Чи можу я виконати свої обіцянки? Чи я зможу доставити в строк всю продукцію? Насправді, ви можете зробити це легко, тому що ваш перший замовлення не буде дуже великим.

Чи вистачить мені грошових коштів почати бізнес? Це не займе багато грошових витрат для ваших перших невеликих замовлень. Більшість з нас можуть скористатися допомогою друзів, адже у кожного знайдеться кілька баночок, ягоди з саду, борошно для випічки, і т. д. Це нормальний хід у просуванні нового бізнесу.

Використовуйте будь-які засоби, щоб почати свій бізнес, не займаючи грошей. Борг буде висіти над головою, як ніби ви завжди відстаєте і ніколи не доженете. Один спосіб, яким багато жінки навчилися скорочувати витрати через бартер, що теж весело! Деякі з них помінялися місцями їх заповідниками, відносно свіжих фруктів, або торгують соковиті хлібобулочних виробів в обмін на яйця і молоко.

Що стосується обладнання, то для хлібобулочних виробів, наприклад, потрібні будуть коробки, які використовуються для тортів, пирогів і печива. Також можна придумати різні лейбли на банки (якщо ваш продукт постачається в банках). Якщо такі продукти будуть, то ви повинні поповнити свій «арсенал» різними баночками з кришками.

Якщо ви не хочете дізнатися, в один прекрасний день, що ви платите за право виготовлення та продажу вашого продукту — ви повинні вести облік, просто в запису точними з датою. І ціна кожної банки з кришкою повинні враховуватися дюйми. Це тільки так ви зможете розрахувати свій прибуток і ті товари, які користуються успіхом.

Докладної регистрациею допоможете знизити витрати. Ви скоро побачите, що деякі речі коштують більше, ніж вони повинні бути, з допомогою цього зможете згладити свої витрати. Але ніколи не ухудшайте якість вашого продукту. Якість — це найбільший комерційний аргумент.

Ретельні записи покажуть, де повинні замінити продукти або виключити збиткові. Не забувайте про прихованих витратах ті, які ми навряд чи включаємо в витрати домашньої кухні, такі як, газ, електрика, етикетки, серветки під торти. Всі ці важливі видатки, які впливають на вашу прибуток. Деякі є звітними юридичними витратами.

Щоб бути успішним потрібно знати: