Бізнес на виробництві соєвого молока

Наша цивілізація стоїть на порозі кардинальних змін, одне з яких полягає в зміні харчових звичок. На зміну блюдоманов прийдуть вегетаріанці, вегани і сироїди, така реальність. Виробництво продукції тваринництва дорожчає з кожним роком, винищуючи тим самим величезну кількість лісів, енергії і водних ресурсів.

Так, наприклад, коров’яче молоко, незабаром по популярності замінить соєва. Виготовлення соєвого молока набагато дешевше, а оцінка вартості компанії подібного виробництва не раз проводилася фахівцями і просто ентузіастами. Не кажучи вже про гуманної стороні питання. Для виробництва одне літра соєвого молока, необхідно використовувати близько сто грам сої і всього лише двісті мілілітрів води.У свою чергу собівартість тонни врожаю сої обійдеться приблизно в десять тисяч рублів, з якого, як нам вже відомо, виходить п’ятнадцять тисяч літрів молока, продавши що можна виручити близько двохсот п’ятдесяти тисяч рублів.

Однак, багато хто може здивуватися вигукнувши, якщо виробництво соєвого молока не вимагає величезних витрат, чому тоді соєве молоко і сир, дорожче коров’ячого? Відповідь досить проста. У той час як у західних країнах, процес збору врожаю і виготовлення продуктів з сої, виробляються автоматично, в нашій країні досі вручну, що і позначається на високій кінцевій ціні.

У більшості випадку, висока ціна на продукти з сої, відштовхує більшість покупців, які мотивують свою відмову відсутністю в сої білка. Однак, це повне оману неосвічених людей. За змістом білка, соєві боби, з яких потім і виготовляється молоко, перевершують всі інші сільськогосподарські рослини, і в три рази вище, ніж у коров’ячому.

На заміну коровам, прийшли спеціальні агрегати, які так і називаються «соєві корови». Ціна такого агрегату варіюється в межах від п’ятдесяти до трьохсот тисяч рублів, залежно від виробника, а так же потужності. Подібні машини можуть виробляти не тільки соєве молоко, але так само сир «Тофу», кефір, йогурт, а так само всілякі ковбаси і сосиски із сої.

Щоб бути успішним потрібно знати: