Створення органічного ресторану

Ця ідея виникла для створення ресторанного бізнесу, що є абсолютно новим серед середніх ресторанів, розташованих в нашій країні. Родзинкою такого закладу акцент буде зроблений на органічні і творчі національні страви. Увагу на органічні інгредієнти засновані на відданості підприємця до сталого розвитку. Крім того, ресторан буде купувати місцеві продукти харчування, коли це можливо, зменшуючи їх залежність від викопного палива, використовуваного для транспортування.

Послуги

Ваш ресторан буде пропонувати відвідувачам модне і цікаве місце, щоб отримати відмінну можливість поїсти їжу в соціальному середовищі. Шеф-кухар повинен мати великий досвід роботи в такій сфері інгредієнтів і рецептів. Більшість покупок здійснюватимуться за прогнозами шеф-кухаря. Етнічні рецепти будуть використані для надання клієнтам різноманітного, незвичайного меню. Шеф-кухар буде, також, підкреслюючи здорові страви, визнавати тенденції в ресторанній індустрії для попиту на корисні для здоров'я страви.

Що стосується клієнтів, то вважає, що ринок можна розділити на чотири групи, які спрямовані ??на цілі. До першої групи відносяться самотні і багаті люди, число яких налічує кілька тисяч чоловік. Друга група, яка буде направлена ??молоді і щасливі клієнти, які будуть становити в середньому теж приблизно кілька тисяч потенційних клієнтів. Третя група багаті хіпі, які природно вживають натуральні продукти, а також національну кухню.І остання група, яка особливо зацікавлена у здоровому пропозиції в меню — це жінки, які завжди прагнуть вживати здорову та корисну їжу.

Управління рестораном на себе буде брати сильна команда менеджерів. У ролі генерального менеджера Ви можете особисто виступити, тільки повинні мати досить великого досвіду для управління організаціями від шести до 45 осіб. Не обійтися Вам і без бухгалтера, який буде нести відповідальність за всі фінанси і бухгалтерський облік. Буде дуже цінується, якщо ця людина буде мати навички фінансового управління . Що стосується шеф-кухаря, то він буде нести відповідальність за фонове виробництво підприємства.

Найважливішим фактором для ресторану є фінансовий успіх, який буде досягатися за рахунок суворого фінансового контролю. Крім того, успіх буде забезпечений, пропонуючи якісний сервіс, не жирну їжу з цікавою подачею. Якщо справа піде вгору, то можна буде планувати підвищення цін, так меню в ресторані стане все більш і більш насиченим.

Ринок та фінансові аналізи показують, що при запуску витрат у розмірі кількох сотень тисяч рублів, рентабельність ресторану буде досягнута через два роки.

Ресторан буде складатися з одного блоку, середніх за розміром ресторанів. Ми робимо ставку на органічну і творчу їжу. Ресторан краще розташувати в прекрасному, людному районі.

Чимало важливим залишається питання зі створенням меню.

Меню краще зробити простим, але щоб воно змінювалося кожен день. Ми будемо тримати невелику групу констант в меню, а потім подано рекомендації шеф-кухаря, що ми плануємо мати 85% від замовлення страв. Це допоможе нам скоротити відходи в плані інгредієнтів і закупівель.

Органічні елементи інгредієнтів дозволять нам поставити свою ціну для надзвичайно багатих інтернет підприємців, які хочуть витрачати значні суми грошей, щоб мати душевний спокій, що їх гроші, як і раніше, повертаються до себе. Ви будете надзвичайно екологічно свідомими, а також поширювати це по всій нашій літературі. В етнічних інгредієнтах та рецепти

Наш шеф-кухар буде мати більшу свободу, а саме в проектуванні і виробництві пропозиції меню з різних культур світу. Ми докладемо всі зусилля, щоб забезпечити всі традиційні, справжні інгредієнти, необхідні для цих різноманітних і цікавих культурних рецептів.

Що стосується спорядження для людей, то воно має повністю забезпечити збереження життя і робота Вашого персоналу буде відображати світ впливу, яке є ключовими для відношення з шеф-кухарем.

Незважаючи на всю завантаженість закладу, команда буде різною і згуртованою, вони будуть нагадувати сегмент, які будуть з'єднуватися один з одним, кожен сегмент є доповненням до інших.

У ресторані буде така атмосфера, яка спонукає людей відзначати дати і просто приїжджати парами сюди. Це вдале місце для зустрічей людей з різних приводів. Молоді пари, як правило, дуже тихі, і не будуть витрачати багато грошей на напої.

Також будемо орієнтуватися на людський фактор, на їх екологічний світогляд, прагнення до благодійності, а ми у свій час, допоможемо їм розлучитися з великими грошима.

Також великим плюсом у Вашому бізнесі стане органічне меню, завжди є лінія дуже чудової їжі з низьким вмістом жирів. Така їжа підійде всім прекрасним представницям жіночої статі, які так завжди люблять доглядати за своїм тілом.