Вирощуємо взимку зелений лук

У даній статті ми обговоримо такий цікавий і простий бізнес, який полягає у вирощуванні в зимовий період зеленого лука і подальшої його реалізації. Кожна людина в зимовий період намагається в їжу вживати якомога більшу кількість різного роду свіжих фруктів і овочів, тому що взимку вкрай нелегко отримати потрібну для організму кількість вітамінів. І, в даному випадку, одним з кращих продуктів харчування є саме зелений лук. До речі, і влітку зелений лук зайвою ніколи не буває, а вже про зиму і говорити не доводиться.Таким чином, в потрібності і корисності цього нехитрого продукту ми з вмі вже встигли переконатися. Якщо так, значить, попит на цибулю. Залишається тільки продумати, де цей самий цибулю взяти і яким чином його реалізовувати.

З точки зору вирощування цибулі, тут все просто. Ми всі, очевидно, спостерігали, як наші бабусі і мами садили цибулини безпосередньо в баночки з водою. Після цього зелені пір’я цибулі починали пробиватися. Ось у цьому, власне, і полягає вирішення нашого питання. Лише тільки подібного роду баночок необхідно множинне кількість. Все залежить від обсягу зеленого лука, який ви бажаєте вирощувати. Таких баночок може бути п’ятнадцять-двадцять, а може й сто.

Надалі потрібно просто поливати цибулини водою і чекати поки з’явиться зелень.

З точки зору реалізації все ще простіше. Ви можете отримувати прибуток, здаючи вирощену цибулю в супермаркети або просто магазини. Всі залишаться у вигоді. Споживачі отримують необхідні вітаміни в зимовий час, супермаркети — товар високої якості, а ви додатковий прибуток.

Щоб бути успішним потрібно знати: